Sundsvalls Radioamatörer

K-index JP82QH

Klubbinfo

epost: hq@sk3bg.se   och  klubblokalen@sk3bg.se

Klubben hyr lokaler i Sidsjön, besöksadressen är Paviljongvägen 11, 1 tr, Sidsjön, Sundsvall. I klubblokalen, som är nyrenoverad, finns 2 rum och kök samt toalett. En stor möteslokal, ett kombinerat radioschack och labbrum samt ett rum för QSL-sorteringen.

Möjlighet finns att köra både UHF, VHF och KV, dessutom finns bredbandsuppkoppling både i radioschacket och i möteslokalen.

Antennerna, som sitter på 26 m höjd, är en ny typ tribanders, som är konstruerade av OH1JT. Det är 3 el på 15 m, 3 el på 20 m och 4 el på 10 m. Beamen för WARC-banden har 3 + 3 el på 12 och 17 m.

Bingolotto sätt in pengar på Plusgiro: 1820573-2 efter samråd med SM3KAF Bosse

D-star repeater SK3BG  B, email: d-star@sk3bg.se

Echolink nod SK3BG-R 27796 ansluten mot 2M repeter. email: echolink@sk3bg.se

AprsI gate SK3BG-1 på klubblokalen och APRS digipeater SK3BG-2 på Klissberget

Repetrar:

• 145.725MHz -0.6 skift öppnas med 1750       placerad på Alnön
    • 434.800MHz -2.0 skift D-star / SK3BG B        placerad på Klissberget

På träffkvällarna samlas medlemmar och intresserade för att diskutera "allt mellan himmel och jord". Vissa träffkvällar hålls intressanta och aktuella föredrag om bl a antenner, packet, internet m m. Vissa kvällar görs studiebesök på olika företag och organisationer i Sundsvallsdistriktet.

Utbildningsverksamhet.

Qsl-sorteringen inom tredje distriktet.

Vill du bli medlem i SK3BG, Sundsvalls Radioamatörer så sätter in 250 kronor, alt. 125 kronor om du är studerande, på klubbens bankgiro 178-8298 och anger ditt namn, ev. amatörradiosignal och ange att det gäller medlemsavgift.

För medlemsförteckningen behöver vi vissa uppgifter, endera anger du följande på talongen eller också skickar du ett separat mail med nedanstående uppgifter:

• Ev. Amatörradiosignal
    • Namn
    • Adress
    • Telefon bostad
    • Telefon mobil
    • Mailadress
    • Om du hämtar klubbtidningen på nätet eller vi ha den via post